
ورق ساندویچ پانل
ورق ساندویچ پانل معمولا از فولاد ضدزنگ می باشد.این محصول از جنس فولاد با روش های خاصی چون گالوانیزاسیون در برابر خوردگی مقاوم می شود.
جنس ورق ساندویچ پانل از آلوزینک ، آلومینیوم و یا فولاد گالوانیزه است.
امروزه ساندویچ پانل دیواری و یا سقفی بسیار پرکاربرد هستند.
این محصولات با عایق PUR یا PIR کاربرد های گسترده ای دارند.
PUR عایق پلی یورتان سخت و PIR عایق پلی ایزوسیانورات می باشد.
این عایق ها سبک وزن بوده و قابلیت سازگاری بالایی با اکثر مصالح را دارند.
در مورد تفاوت این دو میتوان گفت عملکرد PIR به طور کلی بهتر بوده و در مقابل شعله دیرتر مشتعل می شود.
بازه دمایی آن نیز نسبت به PUR بهتر است. در ادامه بیشتر به ورق ساندویچ پانل سقفی می پردازیم.
ورق ساندویچ پانل سقفی
ورق ساندویچ پانل سقفی به جز ورق های معمول ساندویچ پنل انواع مختلف دیگری نیز دارد.از جمله می توان به ورق فلاشینگ ، دامپا ، ورق شادولاین و انواع آبرو اشاره کرد.
البته این انواع مختلف در حکم موارد تکمیلی برای نصب و به کارگیری این محصولات هستند.
ساندویچ پانل های سقفی ویژگی های فنی و مفید بسیاری دارند.
ورق ساندویچ پانل سقفی را جهت ایجاد تنوع و به کارگیری در نما ، در رنگ های مختلف تولید می کنند.
ضخامت ورق این مصالح به جز موارد و مشخصات فنی به سفارش مشتری نیز وابسته است. به علاوه قیمت نصب ساندویچ پانل نیز در موارد مختلف نیز متفاوت است.
در پشت بام ها انواع مختلفی از ساندویچ پانل را استفاده می کنند که پلی کربنات یا پی وی سی در آن به کار رفته و در برابر شرایط آب و هوایی مقاوم می باشد.
به عنوان مثال یک محافظ UV مخصوص دو طرفه یک پارچه شده است.
انواع ورق ساندویچ پانل سقفی
در مورد انواع ورق ساندویچ پانل سقفی ؛ آلوزینک با نام های متفاوتی خوانده می شود.از جمله نام های تجاری آن زینکالوم ، گالوالوم و آلوزینک را می توان نام برد.
این ورق خاصیت ضدخوردگی را به ساندویچ پانل می دهد.
با توجه به ویژگی های فنی آلوزینک از پانل با این نوع ورق در فضاهای صنعتی متراکم استفاده می شود.
استفاده از ورق گالوانیزه در شرایط محیطی با رطوبت بالا پرکاربرد است.
با توجه به استفاده از ساندویچ پانل سقفی در قسمت سقف سازه ها؛ این محصول بیشترین تماس با رطوبت و آفتاب را دارد.
طبیعی است که به کار بردن مصالح مقاوم در برابر رطوبت و سایر عوامل خارجی از اهمیت خاصی برخوردار می شود.
No comments:
Post a Comment