خصوصیات پوشش سقفی سوله
سقف شیبدار و با طراحی مهندسی شده فلزی گفته میشود که برای کارخانه ها و انبارها وکاربرد صنعتی استفاده می شود.
سقف سوله با توجه به نوع سازه آن کاملا متفاوت است اجرای سقف سوله شیروانی خرپا بصورت ساخت و نصب خرپا با بهترین و جدیدترین طرح های سقف شیبدار می باشد که از انواع ورق گالوانیزه و نما و لمبه و طرح سفال و تایل سقفی ساخته می شود و اجرای سقف شیبدار می باشد.
پوشش سقفی سوله ازجنس سفال
می توان در پوشش سقف سوله از ساندویچ پانل سقفی طرح سفال و یا از خود سفال استفاده کرد که
سفال داری خصوصیات زیر است
مقاومت در برابر آتش سوزی
مقاومت در برابرورزش باد
دارای فرم ثابت و پایدار
عمر طولانی و دوام بسیار
حمل و نقل راحت
عایق مناسب دربرابر نزولات آسمانی
پوشش سقفی سوله ازنوع ساندویچ پانل
پوشش سقفی سوله از جنس ساندویچ پانل سقفی می باشد که دارای ویژیگی ها ومزایای زیر است :
مقاوم در برابر حرارت وبرودت
مقاوم دربرابر حریق
مقاوم در برابر زلزله مقاوم
دررنگ و جنسیت و طرح نیز تنوع دارد.
بسیار سبک است وبه آسانی قابل نصب می باشد .
مقاوم در برابر خوردگی ، پوسیدگی و خوردگی و رطوبت بسیار زیاد ( زمانی که سازه ها در شرایط جوی بد قرار بگیرد که قابل تعمیر می باشد.)
سازگار با محیط زیست
نصب سریع ( صرفه جویی در زمان بندی ، هزینه دستمزد کارگران )
سهولت در در نصب و قابلیت ایتکه چند بار این سقف استفاده شود در زمان تغییر مکان وجابجایی
قیمت تمام شده ( کاهش هزینه تمام شده ، هزینه کل پروژه را پایین می آورد.)
عایق بندی دمایی ( که از اتلاف انرژی جلوگیری می کند.)
مقاومت در برابر بار
پاک شوندگی راحت
انواع پوشش سوله گالوانیزه ، گالوانیزه رنگی ، ورق ذوزنقه ، طرح سفال ، پرچین ، پلی کربنات، ایرانیت ، پلاستیک ، و..
ابعاد پوشش سقفی سوله
ابعاد در جنس های مختلف قابل تغییر واجرای می باشتد ضخامت و طول عرض در ساندویچ پانل سوله به شرح زیر است: در مدل شادولاین یا ذوزنقه
نوع ورق مورد استفاده ساندویچ پانل از نوع ورق آلوزینک و ضخامت آن 4 الی 10 سانتی متر می باشد
ضخامت ساندویچ پانل سقفی ش: 5-6-8-8.5-10 سانتی مت عرض : 1.08 (7سانت اورلپ) مفید 1.01 متر
طول:1تا13متر طبق درخواست مشتری
اندازه وجنس ساندویچ پانل سقفی سوله طرح سفال :
جنس ورق گالوانیزه ضخامت ورق لایه بیرونی 0.5 میلی مترو ضخامت ورق لایه درونی 0.5 میلی متر
عرض ورق 10-15
طول ورق بسته به نوع سازه دارد.
No comments:
Post a Comment